JÜRİ


Doğuş Algün

Jüri Üyesi

1990 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul ve İzmir’de tiyatro topluluklarında çalıştı. 2012 yılında Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Dramatik Yazarlık Bölümü’ne girdi. Çektiği beş kısa filmle uluslararası ve ulusal festivallerde birçok ödül aldı. Aynı zamanda yazdığı tiyatro oyunlarıyla da Türkiye’nin çeşitli sahnelerinde gösterim yapma şansı oldu. Şu sıralar uzun metraj filminin hazırlıklarını yapmaktadır.

Filmografi:​

2017 - Abiye

2016 - Gecenin Sırtında

2015 - Mutlu Bir Akşam Yemeği

2014 - Misafir

2014 - Tan Ağrısı

Yazdığı Tiyatro Oyunları:​

2018 - Morfin Tadında

2016 - Filler ve Çimen

2016 - Yürüsem mi Sonuna?​

2015 - Bitti Derken

SPONSORLAR