JÜRİ


Janset Paçal

Ulusal Kurmaca Jüri Üyesi

Almanya Münih doğumlu oyuncu 90'lı yıllarda modellik, oyunculuk ve sunuculuk yapmaya başladı. 1996 yılında, 90 bölüm boyunca "Televizyon Çocuğu" adlı programda Okan Bayülgen'e eşlik etti.  Daha sonra Ayrılsak da Beraberiz, Yarım Elma, Patron Kim?, Baykuşların Saltanatı, Neredesin Firuze, Banyo,  Köstebekgiller 2, Rimolar ve Zimolar  gibi pek çok sinema ve dizide rol alan başarılı oyuncu, Oyuncular Sendikası kurucularından ve halen Sinema Oyuncuları Meslek Birliği BİROY'da Denetleme Kurulu  Başkanı olarak görevini yürütüyor.

 

Filmografisi

 

2002 – Neredesin Firuze, Yönetmen: Ezel Akay

2005 – Banyo, Yönetmen: Mustafa Altıoklar

2006 – Kısık Ateşte 15 Dakika, Yönetmen: Neco Çelik

2010 – Romantik Komedi Aşk Tadında, Yönetmen: Ketche

2011 – Ya Sonra, Yönetmen: Özcan Deniz

2014 – Rimolar Zimolar, Yönetmen: Nermin Er, İsmet Kurtuluş

2015 – Hayat Öpücüğü, Yönetmen: Şenol Sönmez

2015 – Köstebekgiller, Yönetmen: Kudret Sabancı

2016 – Dersaadet apartmanı, Yönetmen: Tankut Kılınç

SPONSORLAR