İzmir Film Lab İzmirli Projeler
Orhan Koçak
Bilkent Üniversitesi mezunu olan Koçak, Visual Focus Film Works çatısı altında birçok uzun metraj filmde görev aldı. SETEM ve SEF yönetim kurullarındaki çalışmalarıyla sektörde yaratıcı emeğin ve telif bilincinin gelişmesine katkı sunuyor.


Dilara Balcı
Dilara Balcı, 1985 yılında İzmir’de doğdu. Yükseköğrenimine 2003 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Sinema-TV Bölümü’nde başladı. Festivallerde gösterimleri gerçekleşen kısa film çalışmaları gerçekleştirdi ve televizyon yapımlarında reji ve kurgu asistanı olarak çalıştı. 2010 yılında Yaşar Üniversitesi Film Tasarımı Bölümü’nün kadrosuna dahil olan Dilara Balcı, doktorasını Marmara Üniversitesi Sinema Bilim Dalı’nda tamamlamıştır.


Olcay Seda Çeken
Yönetmen & Görsel Anlatıcı Seda Olcay Çeken, kısa filmlerinde insanın iç sesine, kent belleğine ve sessiz duygulara odaklanan bir anlatı kuruyor. Sinemayı bir ifade biçimi değil, bir var olma alanı olarak gören Çeken, İzmir’den doğan hikâyeleriyle bu yılın jürisinde yer alıyor.


Sosyal medya hesaplarımızı takip edin.
Hakkında
HABERDAR OL
info@izmirkisafilm.org
© 2025. All rights reserved.
İLETİŞİM
izmirkisafilmfestivali@gmail.com
